BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 14, 2011

Page13: E.B.X

hehehe.. sekarang nie aku berada di cais (library unimas d panggil cais : centre for academic information services) <== nanti laa aku wat entri sal cais lenkali ye.. aku ni malas sket.. harap mahap..

saje je wat entri ni sebab aku boring sangat2.. sebenarnya aku ade kelas d ketika dan saat ini.. kelas ebx, kelas asas keusahawanan perdagangan.. belajar sal cara2 nak berniaga.. ade jugak subjek macam tu kan?? ape daa~ sekarang ni sepatutnya aku kena g dgr ceramah kat dewan kuliah.. tapi aku lari.. hahaha.. malas betol.. dah tanda kedatangan kat bilik seminar, pastu di suruh aku g dgr ceramah kat dewan kuliah plak.. igt aku rajin ke nak g ke dewan tu dgr ceramah?? [sedar diri pon yg ko tu malas!! setakat tepi bilik seminar je dewan kuliah tu.. macam jauh sangat!]
#bukan masalah jauh ke dekat laa, masalahnye aku malas nak degr ceramah kat sana.. ko igt ceramah tu macam makan kuih koci?? best sgt sampai tanak bg satu pon inti koci jatuh??eh,ape aku cakap ni..

so, aku and cody (kawan aku: taleh ngorat sbb dia da ade pakwe.. huhuhu) ambik keputusan nak balik.. tiba2 aku bagi idea yg amat bernas..

aku: "jum pegi cais!!"
cody: "jum2!! pegi on9!!"
aku: "macam tau2 je, tenet kat sana laju gilak2!!"
cody: "yayyy!!" <==yg ni aku wat2 je dialog dia.. mahapkan saya codsszz~~

kitorang pon dgn penuh kegembiraan memonteng ceramah berjalan dgn penuh riang ria bersama-sama ke cais yg amat meriah dan ceria itu.. [bajet hepi gile xpyh dgr ceramah..hahaha] dan berkat xdgr ceramah jgk laa aku leh wat entri baru nie.. blog aku pon da penoh sawang2 ni.. terpaksa aku bersihkan dulu sebelom masuk.. kura2 n ikan2 aku pon da kelaparan sbb da lama aku x jenguk diorang..
okei laa, aku nak layan fesbuk jap.. [jap ke lame??] nanti aku buh entri baru lagi ye.. hehehe.. sayang korang!!

p/s: jangan ponteng kelas walaupon korang rasa kelas tu xpenting..

p/s tambahan: kalo nak ponteng, sile pegi ke tempat yg lg best dr tempat yg korang ponteng tu.. hahahaha!!

BOLEH LIKE KALAU SUKA! : D www.tips-fb.com

2 comments:

  1. a'ahh./ den mengorat dlm fb. ye dok? hahahahah

    ReplyDelete